Helmikuun kuulumisia

15.02.2020

Vihdoin alkaa tapahtua - ja nopeammalla tahdilla. Manan kiima on alkanut etenemään selkeästi vauhdikkaammin (välissä oli hieman jumitteleva vaihe), enkä usko että kovin kauaa joudumme odottelemaan enää kunnes Mana ja Yerem pääsevät treffeille. Päivitän astutusuutiset kotisivuille ja Facebookiin, jahka saan tyypit yhteen.

Tulppa (Yaromir) sai aikaisemmin implantin, ja poju on jo rauhottumaan päin, kun kiima alkaa laskea pois. Näin ollen pojulle on suunnitteilla jälkikasvua aikaisintaan 2022, sillä en usko että alan implanttia poistelemaan ensi vuotta ajatellen.

Effie on myös aika romanttisin kevätfiiliksin, mutta en ole vielä  tehnyt päätöksiä sen suhteen tuleeko tytölle vielä toinen pentue myöhemmin. Tänä vuonna Effien kiima onkin tarkoitus katkaista hormonipistoksilla, ja miettiä asiaa uudestaan lähempänä ensi vuotta. 


Yerem & Tori
Yerem & Tori

Yeremillä oli morsianvierailija Headstrong-kasvattajan luota, Tori-neitonen. Sini tiedottanee omilla sivuillaan myöhemmin, mikäli astutus tuotti tulosta. Mikäli ei, on pariskunnan tarkoitus treffata myöhemmin uudelleen.

Serkkuni Aino kävi ottamassa jälleen muutamia otoksia freteistä, lähetin hänelle jotakuinkin epätoivoisen viestin, että haluaisin näätäsistä uusia kuvia, mutta seisoin sitten päälläni tai tein mitä tahansa, oli lopputuloksena vain kasa epäonnistuneita otoksia. Serkkuni on ollut pidempään jo luottokuvaajani frettien suhteen, päivittelenkin kuvia tänne jahka hän saa niitä valmiiksi! :)


Luo kotisivut ilmaiseksi!