Kohti vuotta 2020

18.10.2019

Aika se sujahtelee! Kaikki pennut muuttivat heinäkuussa uusiin koteihinsa, ja arki normalisoitui täällä. Freteillä omissa projekteissaan, ja itse olen upottanut aikani opiskeluun ja töihin. Manan ja Yeremin pentue siirtyi ensi vuodelle, ja se onkin toistaiseksi ainoa kasvatussuunnitelmani tulevaa kasvatuskautta ajatellen. Asuntooni on suunnitteilla kevään-kesän aikana isohko remontti, joten se rajaa mahdollisuuksia myös kasvatuksen suhteen, kun osa tiloista on poissa käytöstä.

Manan ja Yeremin pentue on ollut suunnitteilla nyt 1,5 vuotta, joten toivon todella että ensi keväänä pääsisin viimein näkemään meidän frettilän ensimmäiset hybridikakarat <3

Yeremille on ensi keväänä enemmänkin vientiä, sillä jäpälle on tiedossa kaksi muutakin morsianta. Näiden pentueiden jälkeen poju saakin jälleen implantin, ja eläköityy kasvatuspuuhista ansaituille vapaille ilman hormonipuuskia. 

Lähiviikkoina meidän sakin bongaa Finnish Ferret Festival ja FrankenFerret -näyttelyistä. Tervetuloa moikkailemaan ja nykäisemään hihasta! :) Loppuvuonna tuskin enää muihin näyttelyihin olemme osallistumassa, ja ensi vuonnakin varmasti on jotain tapahtumia, mihin en ole lähdössä mukaan. Aika ja energia on viime aikoina ollut kortilla, kun on ollut niin paljon häslinkiä, ja ensi vuonna kasvatushommat tuovat oman lisämausteensa taas ajankäytön suunnitteluun.

Luo kotisivut ilmaiseksi!