Marraskuun frettikuvailut

24.11.2019

Häpeäkseni joudun toteamaan, että frettien kuvailut ovat jääneet ihan kokonaan viime kuukausina. Yaromir, kotoisammin Tulppa, on kasvanut jo jättimäiseksi herrasmieheksi, eikä pojun kasvuajasta ole juurikaan kuvia. Frettien kuvaaminen on melkoista puuhaa. Tämän päivän kuvasessiossa taisimme ottaa jotakuinkin 1000 kuvaa, mutta vain jokunen onnistui, ja muutaman hieman epätarkankin ajattelin tänne lisätä, koska ne olivat mielestäni muuten onnistuneita. 

Kuvaaminen ei ole todellakaan omia vahvuuksiani, saatikka kuvien käsittely. Jollain keinolla sitä kuitenkin koittaa aina saada talteen otoksia, joita myöhemmin ihastella.

Viimein sain tartuttua kameraan, kun apunani oli yökylässä oleva kaveri, ja saimme useammat kädet työstämään projektia.

Maa oli jo jäässä, ja varsinkin Demi-mummo ilmaisi vahvasti, että sylissä on paljon parempi olla kuvattavana, kuin kylmässä maassa. Effie ja Tulppa olivat kuin kotonaan, mutta mukavuudenhaluinen Yerem kökötti myös mieluummin apulaisen sylissä.

Aivan pakko lisätä tähän loppuun vielä kollaasi tästä meidän kuvailuprojektista, koska se taisi muutamien ohikulkijoiden mielestä olla kohtuullisen hupaisannäköistä puuhaa.


Luo kotisivut ilmaiseksi!