Muutoksia suunnitelmiin

15.04.2020

Kasvatuskausi etenee, ja jälleen kerran olen joutunut punnitsemaan tulevia kasvatussuunnitelmia uusilta näkökannoilta.

Manan ja Yeremin deitit eivät sujuneet suunnitellusti, sillä pariskunnalla oli selkeästi kemiat enemmän tai vähemmän ristissä. Pohdintojen jälkeen päädyin muuttamaan kasvatussuunnitelmaa, ja Manalla oli deitit 1,5 viikkoa sitten toisen pojun kanssa. Särmän kanssa Manalla klikkasi selkeästi paremmin, mutta koska tytön kiima on lähtenyt katkeamaan todella hitaasti, en ole kovin suurin toivein että tämä astutus välttämättä johti onnistuneeseen tiineyteen.

Mikäli kuitenkin kävi niin sanotusti munkki, ja Mana ja Särmä onnistuivat saamaan aikaiseksi pikkunakkisia, niin ohessa hieman tietoiskua pariskunnasta.


Mana ja Särmä
Mana ja Särmä

Manan ja Särmän pentueeseen odotan syntyväksi keskikokoisia, lihaksikkaita ja ketteriä  frettilapsosia lyhyellä karvalla. Pennuista tulee todennäköisesti erittäin aktiivisia ja älykkäitä, ja ne tulevat tarvitsemaan tavallista enemmän aktiviteetteja sekä tilaa toteuttaa itseään.

Mana on korkeaprosenttinen hybridityttö, joka on kuitenkin poikkeuksellisen ihmissosiaalinen ja pehmeäluonteinen tyyppi, joka nautiskelee loikoilla sylissä paidan alla, tai varastella allekirjoittaneen sekä kaikkien vieraiden omaisuutta parempaan jemmaan (sohvan taa). Neitosen villitausta näkyy pääosin hybridimäisenä herkkyytenä uusissa tilanteissa, voimana ja ketteryytenä, sekä suhtautumisessa muihin fretteihin. 

Särmä on erittäin ystävällinen, sosiaalinen ja reipas poika, oli kyseessä sitten ihminen tai fretti. Olin aivan hullaantunut pojun luonteeseen ja touhuihin, kun se saapui tänne kosioretkelle.

Pennuista tulee oletettavasti ainakin musta soopeleita, mutta joukossa saattaa olla myös pastelleja tai suklaita pentuja. Pennuilla on suhteellisen korkea hybridiprosentti, joka tulee varmasti vaikuttamaan tuleviin kotivalintoihin.


Mikäli astutus ei ollut onnistunut, ja Mana aloittaa vielä uuden kiiman, pohdiskelen uudemman kerran yritämmekö Yeremin ja Manan kanssa vielä uusia deittejä, vai tuleeko Särmä meille uutta treffi-iltaa varten. 


Vaikka Manan kanssa ensimmäinen yritys ei natsannutkaan, ei Yerem ole aivan tyhjin käsin jäänyt kevään treffailuissa. Kasvattajaystäväni Lisa tekee tänä vuonna pentueen viime vuotisella kasvatillani Sofilla, ja Yerem valikoitui neitosen kumppaniksi. Pariskunnalla oli onnistuneet deitit, joten katsotaan piippaileeko Yeremin jälkikasvua tänä vuonna Pickpocket'sin frettilässä


Luo kotisivut ilmaiseksi!